Legal Point: Výzva na články otvorená do 10.11.2019!

 

Nehanbite sa za svoje odborné publikácie – nechajte zaznieť svoj hlas a ukážte svetu, ako riešia právne problémy budúci právnici!

Myslíme si, že študenti práva a mladí právnici si nemajú svoje odborné práce nechávať len pre seba. Práve naopak – majú ich zverejňovaním prispievať k odbornej diskusii a snažiť sa rozvíriť nový vietor v právnej vede. Publikáciou a tvorením vlastných odborných článkov sa im zároveň núka jedinečná príležitosť rozvoja ich profesijných zručností, sebarealizácie a zviditeľnenia sa v právnickej obci.

Aj z tohto dôvodu sme od roku 2012 hrdým vydavateľom odborného časopisu LEGAL POINT, ktorý uverejňuje originálne články študentov práva a mladých právnikov.

V súčasnosti pracujeme na príprave čísla 1-2/2019 a aj Vy máte možnosť prispieť k jeho obsahu!

Ako na to?

  • Ak ste sa rozhodli pre publikovanie článku v časopise Legal Point, kontaktujte nás e-mailom na legalpoint@sk.elsa.org. V texte e-mailu je potrebné uviesť tému článku a informáciu o tom, či máte možnosť zabezpečiť si recenziu pre Váš článok (a v prípade, že áno, uveďte aj meno a odbornú kvalifikáciu recenzenta). V prípade, že nemáte možnosť zabezpečiť si recenziu sami, nezúfajte – radi Vám spolu s našimi partnermi pomôžeme.
  • Pri samotnom písaní sa riaďte pokynmi pre autorov, ktoré nájdete TU.
  • Hotový článok nám zašlite na legalpoint@sk.elsa.org najneskôr do 10.11.2019.

Tešíme sa na Vaše príspevky!